Unit Refurbishment at Scottow Enterprise Park

Completed November 2020

We returned to Scottow Enterprise Park for this project, as we were appointed to refurbish a commercial unit ready for the arrival of a new tenant.

The new tenant had specified that they wanted to split the space, dedicating around two thirds to a warehouse and the remaining third to office space, a boardroom and an electronics room.

With the refurbishment work underway, our team erected the metal stud partition walls for the office areas. They finished each wall with a layer of plasterboard to each face, before installing the internal windows and doors. Our colleagues installed the electrics, including dado trunking and power poles.  We then decorated throughout and finished the office areas by laying carpet tiles.

The incoming tenant required kitchen facilities, so we fitted a series of base and wall units to create a kitchenette area. We then laid vinyl flooring to complete the space.

Menu