New Shop Front Installation

Completed June 2020

Our latest project to reach completion involved a new shop front installation at a retail unit in Fakenham.   The unit had recently been rebuilt and we were appointed to finish the refurbishment before it is let to new tenants.

Initially we had to strip out the existing boarded-up front closure and prepare the window reveals for the new frontage. We then installed two heavily insulated, solar reflecting glass windows, along with a glass panelled timber shop door.  Each glass window had been purpose manufactured and weighed 200kg, so we had to ensure that we manoeuvred them into place carefully and safely.

We finished our work by fitting new window boards and skirting inside and a front canopy outside.   We then handed the unit back to the surveyor for final sign off.

Menu