Laboratory Project Complete

Completed March 2020

The client for this particular project asked us to help them reconfigure their existing warehouse space to include a laboratory and offices.

We therefore set to work by installing internal partition systems and suspended ceilings to create the footprint of the space.  We fitted with walls with insulation, acoustic padding, vinyl wall covering and skirtings.

Plumbing and electrical works formed a major part of this project, as both the offices and the laboratory required water, heating, ventilation, air conditioning, lighting and data connections.  This resulted in a complex network of pipes and cables, which were installed and connected. We then laid new carpet tiles in the offices and safety vinyl throughout the corridors and laboratory.  We completed the project by installing a door from the exiting office building to connect to the new space.

The client signed off the project before their colleagues moved in!

Menu