Completed warehouse refurbishment

Warehouse Refurbishment Completion

We recently completed the warehouse refurbishment project that we were working on at Roundtree Way in Norwich.

After removing the large mezzanine floor, removing some blockwork on the ground floor and isolating the services, we commenced the refurbishment works. Prior to Christmas we painted the exterior brickwork and installed new external cladding, including on the front face of the building.  Internally, we painted the warehouse and office areas, while our electrical colleagues replaced lighting throughout.

When we returned following the Christmas break, we continued with the external works by replacing new windows and doors, including a new front door and steel personnel door.  We also laid a large new tarmac area to the side of the warehouse unit.

We completed the project inside by laying new flooring throughout.  This included a new resin floor in the warehouse, safety vinyl in the toilet areas and carpet in the first floor office.

Menu