Scottow Enterprise Park Refurbishment Project

We were invited back to Scottow Enterprise Park recently to refurbish another one of the commercial property units on the site. The incoming tenants asked us to build a partition in the space, dividing it into an office area on one side and a kitchen/ canteen area on the other side.

We commenced the project by clearing the space, including taking down an internal wall and lifting up the existing floor covering.  We then erected a metal stud wall part way along an existing internal wall.  This created a full-length wall down one site of the building. We finished this with plasterboard on each side and within the smaller space we fitted kitchen units and a sink. Our electrical and plumbing colleagues connected the services to make this area fully functioning.  We then painted throughout – both in the kitchen space and in the larger office area – and laid a safety vinyl in the colour “whale” to complete the project.

Menu